Matí de retards a la R2 Sud de Rodalies per un atropellament

La línia s'ha hagut de tallar durant una hora i mitja i s'ha restablert a les 9:25h, tot i que persisteixen retards importants

Centenars de persones que venien en tren cap a Barcelona aquest matí des del Baix Llobregat, Garraf i la costa tarragonina han arribat tard a les feines i als seus compromisos a la ciutat. La causa ha estat la interrupció durant una hora i mitja de la línia R2 Sud de Rodalies a causa de l’atropellament d’una persona a l’alçada de Viladecans. La circulació ha quedat restablerta completament a les 9:25 hores, després que ho autoritzessin els Mossos d’Esquadra. Es mantenen retards importants, de més de 60 minuts, després de més d’una hora d’interrupció de la circulació. 

El servei havia quedat tallat a les 7.55 hores i la línia s’ha reobert en dues fases. A les 9:05h s’ha restablert el servei per una via i 20 minuts més tard han quedat operatives les dues vies. Renfe confia que les freqüències s’aniran recuperant progressivament al llarg del matí. Per minimitzar les conseqüències de la interrupció de la circulació, s’han desviat els trens de Regionals i de Llarga Distància per Vilafranca.

L’atropellament ha implicat un tren que havia sortit de Reus a les 6.41 i que es dirigia a l’Estació de França de Barcelona. Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat i l’ha desactivat un cop recuperada la circulació.

Més informació

Nou comentari