Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Martí Boada, reconegut amb el premi a la trajectòria per la Fundació Barcelona Zoo
  • CA

El geògraf i naturalista Martí Boada ha estat reconegut amb el premi a la trajectòria professional de la Fundació Barcelona Zoo. Li van atorgar el guardó a la primera Nit de la Biodiversitat que es va celebrar ahir al Campus Ciutadella de la UPF i que pretén convertir-se en una gran cita anual per presentar treballs de conservació i recerca de la biodiversitat a Catalunya. Així, Boada –col·laborador del TOT Barcelona a la secció ‘Fauna de Barcelona’– va ser el primer gran triomfador d’un esdeveniment que va convocar més de 150 persones del món acadèmic i conservacionista, a més de socis del mateix Zoo barceloní.

Martí Boada és doctor en Ciències Ambientals i membre del Comitè Espanyol del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient, així com de la Comissió de Comunicació i Educació de la UICN (Unió Internacional per a la Conservació de la Natura) i del Fòrum Global 500 de les Nacions Unides.

Per un altre costat, Antoni Arrizabalaga, director del Museu de Ciències Naturals de Granollers, va endur-se el premi que reconeix la trajectòria de la institució pels treballs i estudis de protecció de la nostra biodiversitat i la seva divulgació en forma d’exposicions. I per últim, el guardó per la divulgació va ser per al comunicador José Luis Gallego, col·laborador en nombrosos mitjans de comunicació i una de les personalitats més influents en matèria ambiental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa