Crits de “A por ellos” i crema d’estelades a la manifestació ultra de Montjuïc

Unes 300 persones convocades per Democràcia Nacional i Falange s’han concentrat aquest dissabte a Montjuïc per celebrar el 12-O. “A por ellos, oe”, “El Valle no se toca”, “Puigdemont a prisión” i “Esta es nuestra tierra, hay que defenderla” han sigut alguns dels crits més escoltats durant la marxa, que s’ha interromput en diverses ocasions per les dificultats dels organitzadors de mantenir la columna compactada. 

A la tradicional pujada a la plaça Sant Jordi de Montjuïc, els grups feixistes han fet gala del seu repertori de missatges catalanofòbics, antiindepentistes, racistes i xenòfocs. Poques fòbies han escapat a la ràbia dels manifestants. “Frente a la invasión, muro de hormigón”, han cantat en diverses ocasions. En arribar a la plaça, els ultres han cremat una estelada entre crits de “Viva España”. 

 

Comentaris

  res de nou Octubre 12, 2019 | 13:06
  res de nou sota el sol
  INOCENT Octubre 12, 2019 | 13:08
  Tant xulos, perque no aneu a las portas de La Vall dels Caiguts a fer un mitin com el que eu fet avui a Barcelona saveu perque no i aneu perque sou uns tous veniu a casa nostra perque ningu us trucara el clatell perqu a Catalunya la majoria de personas son pacificas i no trobareu que us posin de cara a la pared, de junolls i amb las mans en creu amb una llibre a cada má.
  antonio becerro Octubre 12, 2019 | 19:32
  hombre, caras de personas inteligentes . . .

Nou comentari

Més notícies

“¿Pero esto qué es?”: els problemes dels ultres per organitzar la manifestació

Els concentrats a Montjuïc han avançat a pas de tortuga per la descoordinació dels diferents grups feixistes que hi han participat