Crits de “A por ellos” i crema d’estelades a la manifestació ultra de Montjuïc

Unes 300 persones convocades per Democràcia Nacional i Falange s'han concentrat per celebrar el 12-O

Unes 300 persones convocades per Democràcia Nacional i Falange s’han concentrat aquest dissabte a Montjuïc per celebrar el 12-O. “A por ellos, oe”, “El Valle no se toca”, “Puigdemont a prisión” i “Esta es nuestra tierra, hay que defenderla” han sigut alguns dels crits més escoltats durant la marxa, que s’ha interromput en diverses ocasions per les dificultats dels organitzadors de mantenir la columna compactada. 

A la tradicional pujada a la plaça Sant Jordi de Montjuïc, els grups feixistes han fet gala del seu repertori de missatges catalanofòbics, antiindepentistes, racistes i xenòfocs. Poques fòbies han escapat a la ràbia dels manifestants. “Frente a la invasión, muro de hormigón”, han cantat en diverses ocasions. En arribar a la plaça, els ultres han cremat una estelada entre crits de “Viva España”. 

 

Més informació

Comentaris

  antonio becerro 12/10/2019 7:32 pm
  hombre, caras de personas inteligentes . . .
  INOCENT 12/10/2019 1:08 pm
  Tant xulos, perque no aneu a las portas de La Vall dels Caiguts a fer un mitin com el que eu fet avui a Barcelona saveu perque no i aneu perque sou uns tous veniu a casa nostra perque ningu us trucara el clatell perqu a Catalunya la majoria de personas son pacificas i no trobareu que us posin de cara a la pared, de junolls i amb las mans en creu amb una llibre a cada má.
  res de nou 12/10/2019 1:06 pm
  res de nou sota el sol

Nou comentari