Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Macrobatuda policial al centre de Barcelona per buscar lladres multireincidents
  • CA

Una setantena d’agents de tres cossos policials fan una macrobatuda al centre de Barcelona aquest dimarts al vespre per buscar lladres violents. Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional s’han desplegat per Ciutat Vella en el marc del Pla Operatiu Tremall, dedicat a “augmentar la pressió contra la delinqüència multireincident”, segons informa en un comunicat la policia catalana.

L’epicentre de l’actuació és la plaça de Catalunya, però afecta també als carrers adjacents i al metro. A més de cercar autors fitxats per robatoris violents també pretenen arrestar autors de furts, de tràfic de substàncies estupefaents a petita escala i d’altres conductes incíviques previstes a les ordenances municipals. Part dels agents van uniformats i part, de paisà.

“La plaça de Catalunya i els seus carrers propers són un punt de trobada i reunió de persones que de manera reiterada cometen aquest tipus de fets delictius”, sosté Mossos d’Esquadra. “Normalment les víctimes escollides són turistes que visiten la ciutat, tot i que arran de les restriccions de mobilitat establertes a causa de la COVID-19, la situació ha canviat i les víctimes amb residència o treball a Barcelona han augmentat, especialment les més vulnerables”, afegeix el cos. De pas, busquen prevenir el consum de begudes alcohòliques, orinar o defecar a la via pública.

El Pla Tremall inclou les zones que la policia considera “més afectades per la multireincidència”, principalment als districtes de Ciutat Vella, Eixample, Sant Martí i Sants- Montjuïc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa