Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Macrobatuda policial al centre de Barcelona per buscar lladres multireincidents

Una setantena d’agents de tres cossos policials fan una macrobatuda al centre de Barcelona aquest dimarts al vespre per buscar lladres violents. Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional s’han desplegat per Ciutat Vella en el marc del Pla Operatiu Tremall, dedicat a “augmentar la pressió contra la delinqüència multireincident”, segons informa en un comunicat la policia catalana.

L’epicentre de l’actuació és la plaça de Catalunya, però afecta també als carrers adjacents i al metro. A més de cercar autors fitxats per robatoris violents també pretenen arrestar autors de furts, de tràfic de substàncies estupefaents a petita escala i d’altres conductes incíviques previstes a les ordenances municipals. Part dels agents van uniformats i part, de paisà.

“La plaça de Catalunya i els seus carrers propers són un punt de trobada i reunió de persones que de manera reiterada cometen aquest tipus de fets delictius”, sosté Mossos d’Esquadra. “Normalment les víctimes escollides són turistes que visiten la ciutat, tot i que arran de les restriccions de mobilitat establertes a causa de la COVID-19, la situació ha canviat i les víctimes amb residència o treball a Barcelona han augmentat, especialment les més vulnerables”, afegeix el cos. De pas, busquen prevenir el consum de begudes alcohòliques, orinar o defecar a la via pública.

El Pla Tremall inclou les zones que la policia considera “més afectades per la multireincidència”, principalment als districtes de Ciutat Vella, Eixample, Sant Martí i Sants- Montjuïc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa