Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Loteria mantera: 10 euros per guanyar una jaqueta única i finançar el sindicat
  • CA

La botiga de roba Top Manta, gestionada per manters, llança una campanya nadalenca: la loteria mantera. Es tracta d’un sorteig en què, per la compra d’un bitllet per 10 euros, els participants tindran la possibilitat de guanyar una jaqueta dissenyada en exclusiva per als manters per part d’artistes de Barcelona.

La loteria sortejarà 20 jaquetes fetes per 20 artistes. Es tracta de la segona col·lecció que llança la botiga Top Manta, i coincideix amb el quart aniversari del Sindicat de Manters, que lluita pels drets del col·lectiu. Els diners recaptats gràcies a la loteria es destinaran a pagar les despeses del sindicat. En concret, un 20% aniran a costos per habitatge, 20% legal, 20% salut, 13% educació, 13% a la cooperativa, 7% a la política i un 7% a promoció cultural. 

Una de les jaquetes que es poden guanyar en la loteria | Top Manta

Una de les jaquetes que es poden guanyar en la loteria | Top Manta

Alguns dels artistes que hi han col·laborat són Flavita Banana​ o David de las Heras. El sorteig se celebrarà el 6 de gener. “Com no podríem posar preu a aquestes creacions úniques, decidim crear la loteria mantera”, justifiquen des de la botiga Top Manta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa