Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Lloguen per 730 euros un estudi “petit i compacte” de 15 metres quadrats
  • CA

El compte de Twitter que parodia anuncis d’habitatges, El Zulista, ha alertat que al portal immobiliari Idealista es lloga “un estudi petit i compacte” de 15 metres quadrats per 730 euros. Es troba al barri de Sant Antoni (districte de l’Eixample). Com es pot veure a les fotos, el fet que sigui tan petit fa que el llit estigui sobre d’una estanteria, que la dutxa sigui minúscula i que només hi hagi un petit sofà on seure.

Tot i això, la descripció de l’anunci emfatitza que la butaca “es converteix en un llit”. Pel que fa a la resta de l’estudi, diu que inclou “una cuina equipada i rentadora”. També que “compta amb un lavabo complet i independent i una dutxa”. I sobre la roba, diu que “hi ha diferents espais on guardar-la i també deixar, entre altres, maletes”.

El Zulista compara l’estudi amb el compartiment d’un tren

Davant de les característiques de l’estudi, El Zulista s’ha rigut d’aquest anunci. “Bona nit zulistes! Avui us portem un cau compartiment de tren a Barcelona! Per només 730 euros al mes, gaudeix de l’experiència de viure en un tren de llarga distància! Si tens por de les altures o a dormir en taules que es troben a certa altura, no passa res, ‘la còmoda butaca es converteix en llit!'”.

Fa poques setmanes, Idealista va anunciar un pis encara més petit que aquest. Sota el reclam “Un immoble funcional a reformar a Barcelona, ideal per a parelles”, venia per 70.000 euros un pis de només 13 metres quadrats. Aquests estaven distribuïts entre una habitació, un menjador, una cuina i un bany “complet”. Pel que es veia a les imatges del bany, gairebé no hi havia espai per seure al wàter i, a més, la dutxa era minúscula. Tampoc hi havia espai per instal·lar armaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa