Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El llibre que l’alcalde Collboni ha regalat al rei espanyol

Felip VI ha marxat del palauet Albéniz amb un regal sota el braç. L’alcalde de la ciutat de Barcelona, Jaume Collboni, ha regalat un exemplar del llibre de fotografies ‘Barcelona‘, un llibre coeditat per l’Ajuntament de Barcelona i La Fàbrica, que fa un recorregut per la història de la capital catalana des del segle XIX a través de les imatges de molts autors reconeguts i de ciutadans anònims que van immortalitzar els fets a la ciutat de Barcelona.

No és l’únic regal que Jaume Collboni li ha fet al rei espanyol, ja que també li ha regalat l’edició especial del còmic de Mortadel·lo i Filemó amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, un còmic que la vídua de Francisco Ibáñez, Remedios Solera ha cedit.

Una trobada cordial

Així ho valoren des del consistori de Jaume Collboni. Destaquen la duració d’aquesta reunió, que ha estat de 75 minuts, i el to cordial entre els dos protagonistes. Des de l’Ajuntament han volgut destacar la trobada entre el monarca espanyol i l’alcalde de la ciutat de Barcelona ‘marca la recuperació de la normalitat institucional’, ja que feia 17 anys que el rei de l’Estat espanyol no era rebut per un alcalde de la capital catalana.

Altres formacions polítiques no comparteixen el parer de l’administració de Jaume Collboni. Especialment crítica ha estat Elisenda Alamany, d’Esquerra Republicana de Catalunya, que, en un post a X, antic Twitter, ha destacat la postura de Collboni envers Felip VI: “Feia 17 anys que un alcalde no agenollava Barcelona davant d’un Borbó. Avui a les 12 h ho farà el qui va ser investit com l’alcalde “progressista”, Jaume Collboni”.

El post a X d’Elisenda Alamany | X

L’Ajuntament introduirà canvis per alleugerar el trànsit a Via Laietana

El caos circulatori de Via Laietana ha obligat a l’Ajuntament de Barcelona a actuar. El consistori de la capital catalana ha fet un doble carril de circulació, just abans de l’últim semàfor, tocant al passeig de Borbó, ha adaptat els temps dels semàfors i ha traslladat el pas de vianants de Jaume I per intentar millora la circulació en aquesta artèria de la capital catalana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a setembre 20, 2023 | 11:51
    Barceloní. setembre 20, 2023 | 11:51
    Doncs crec que al malguanyat Ibañez poc què li hauria agradat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa