Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un barceloní que prostituïa menors tutelats que contactava a les xarxes socials
  • CA

Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys de Barcelona per un delicte de prostitució de menors. El presumpte delinqüent s’hauria insinuat a través de les xarxes socials a diversos menors tutelats per la Generalitat per trobar-se a soles. Així ho va denunciar la delegació de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) a les Terres de l’Ebre el passat setembre. En iniciar la recerca, la Divisó d’Investigació Criminal (DIC) de Mossos va comprovar que el presumpte autor ja estava sota vigilància després que un centre de la DGAIA del districte de Sant Martí realitzés una denúncia del mes de juny en què l’investigat hauria arribat a tenir relacions sexuals amb un dels joves tutelats.

Així, l’home es dirigia a través de les xarxes socials a menors sota la custòdia de la Generalitat i els proposava quedar amb la intenció de tenir sexe a canvi de diners. Després de ser detingut per la policia catalana a Amposta el passat 16 de gener, va passar a disposició judicial dos dies més tard i, tot i tenir antecedents per fets similars, el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.  

Mossos d’Esquadra està pendent d’analitzar ara els dispositius electrònics i la gran quantitat de material informàtic que van trobar en els domicilis de l’investigat. Segons la policia catalana, això podria derivar en nous delictes. Aquesta informació la van trobar arran dels escorcolls que van fer el mateix dia de la detenció, un a Barcelona, on tenia fixada la seva residència habitual, i l’altre a Amposta on disposava d’una segona residència. ​

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa