Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un lladre amenaça de mort una dona dins d’una comissaria dels Mossos
  • CA

Havia anat a denunciar un robatori i ha acabat amenaçada per un home amb antecedents policials –també per robatori– dins de la comissaria. Aquest és l’episodi surrealista que s’ha viscut aquest dijous al matí al vestíbul de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Nou Barris

L’agressor, un jove de 19 anys de nacionalitat espanyola, ha entrat cap a les 11 del matí a la comissaria i s’ha posat a la cua de ciutadans que esperaven davant del taulell per ser atesos. Hi havia una dona. Segons fonts policials, el noi ha tret un ganivet de cuina, ha agafat la víctima pel coll amb un braç i l’ha amenaçat de mort.

Els agents que hi havia a la zona de recepció de la comissaria han obligat el jove a tirar el ganivet a terra i després l’han detingut. Tot i que en un primer moment no ha fet cas de les ordres dels policies, finalment ha cedit i ha deixat anar la dona que tenia retinguda, que no ha patit cap lesió.

El cos policial subratlla que desvinculen els fets totalment de “cap acció relacionada amb una amenaça terrorista”.  El jove arrestat ha sigut traslladat al centre de detenció dels Mossos a les Corts, des d’on serà traslladat a la Ciutat de la Justícia quan hagi de passar a disposició judicial, probablement demà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa