Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Lily: la mort d’una prostituta apallissada i malalta de leucèmia
  • CA

Veïns de l’àrea del Raval dels carrers Robador, Picalquers i Roig estan de dol i revoltats. El motiu és el cas d’una prostituta que treballava amb el nom de Lily, la mort de la qual van saber divendres. Havia mort a l’Hospital del Mar, on havia ingressat a causa d’una pallissa però on li van descobrir una leucèmia terminal que no va poder superar.

Membres de l’Associació de Veïns Illa RPR han denunciat aquest cap de setmana que “les autoritats locals estaven advertides de la situació de vulnerabilitat” de la noia. “Era russa i ens havia explicat, amb por, que l’obligaven a prostituir-se amb l’amenaça de fer mal als seus fills, que són al seu país, si s’hi negava”, explica una portaveu de l’entitat al TOT Barcelona.

El cas va esclatar ahir quan van saber que la noia havia mort. “Feia dies que no la vèiem, i ara hem sabut que era perquè estava a l’hospital per la pallissa, tot i que també ens han dit que no va morir dels cops, sinó de la malaltia“, afegeix la portaveu.

Els portaveus oficials dels Mossos d’Esquadra han assegurat que no consta cap mort criminal en relació al cas. Tanmateix, fonts policials consultades pel TOT Barcelona saben que fa un parell de setmanes es va rebre l’avís que la noia havia sigut apallissada, però que l’examen del forense havia determinat que la mort havia sigut causada per la malaltia, massa avançada quan se li va detectar per poder-la aturar.

Ahir a la nit, veïns de l’Illa RPR van fer una petita vetlla en record de la Lily a la plaça Salvador Seguí, i en van penjar una foto a Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa