Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Li roba el moneder i després li exigeix sexe a canvi de tornar-l’hi
  • CA

Hi ha primeres cites que són per oblidar. I després està la que va patir una noia el 4 d’agost a Barcelona. Després de conèixer un home a una app de cites, van decidir quedar a casa d’ella el 4 d’agost. Passada una estona des de l’arribada d’ell, l’home va marxar quan ella estava a la cuina sense donar cap explicació. La noia, estranyada, va comprovar si s’havia endut alguna cosa i, efectivament, s’havia emportat un rellotge de 200 euros i el seu moneder, segons expliquen els Mossos d’Esquadra.

Quan se’n va adonar, la víctima del robatori va intentar contactar amb el lladre, de 44 anys, el dia següent perquè li retornés el rellotge i el moneder. Després de diversos intents per parlar-hi, l’home va accedir a una segona trobada la nit del dia 5, a les 22.30 hores, perquè ella recuperés els objectes sostrets. Abans d’anar-hi, però, el lladre li va dir que hauria de fer alguna cosa a canvi de recuperar els objectes robats.

Cap a les 23 hores del dia 5 el lladre va anar a casa d’ella amb un altre home i, una vegada a l’interior, li va exigir sexe a canvi de tornar-li el rellotge, segons informa la policia catalana. Quan es va adonar del que passava, l’home que acompanyava el lladre va marxar i va deixar sols a l’agressor i la víctima. Ell la va amenaçar amb una navalla però la noia va aconseguir escapolir-se i tancar-se en una habitació. L’atacant finalment va abandonar el domicili i la noia va denunciar els fets.

El lladre va quedar detingut el sis d’agost cap a la mitjanit per agents de la policia de la Generalitat a prop de plaça Espanya, al barri d’Hostafrancs (Sants-Montjuïc).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa