Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Hospital El Pilar inaugura una nova àrea d’atenció maternoinfantil
  • CA

L’Hospital del Pilar del grup Quirónsalud està immers en un procés de renovació i modernització contínua i acaba d’estrenar una nova àrea d’atenció maternoinfantil. Compta amb una planta d’hospitalització per les famílies i una unitat de nounats preparada per atendre nadons prematurs. La unitat està formada per un equip multidisciplinari de ginecòlegs, obstetres, pediatres i personal d’infermeria especialitzat, destinat a cuidar mares i nadons.

El servei compta amb 22 noves habitacions individuals i una suite, dissenyades i equipades per fer més confortable l’estada de pacients i familiars. Al costat de l’àrea d’hospitalització, s’ha instal·lat una nova unitat de nounats amb cinc bressols per atendre els nadons prematurs. La renovació busca també facilitar la tasca dels professionals i guanyar amplitud i lluminositat a les habitacions i zones comunes.

La nova àrea maternoinfantil de l'Hospital El Pilar compta amb 22 habitacions i una suite renovades / Quirónsalud
La nova àrea maternoinfantil de l’Hospital El Pilar compta amb 22 habitacions i una suite renovades / Quirónsalud

“Els nous espais estan pensats perquè les famílies se sentin còmodes a l’hora d’establir el vincle amb els seus fills”, afirma Carmen Giménez, supervisora ​​de l’àrea maternoinfantil de l’Hospital del Pilar. “Els nostres professionals els assessoren per realitzar el mètode cangur, facilitar la lactància materna o resoldre qualsevol dubte que puguin tenir, especialment els pares primerencs”.

La nova àrea maternoinfantil de l'Hospital El Pilar disposa d'una unitat especial per a nounats prematurs / Quirónsalud
La nova àrea maternoinfantil de l’Hospital El Pilar disposa d’una unitat especial per a nounats prematurs / Quirónsalud

Professionals de referència

La inauguració d’aquesta nova àrea maternoinfantil se suma a la incorporació d’un equip propi de Ginecologia i Obstetrícia a l’Hospital del Pilar, liderat pel doctor Juan José Torrent. “Comptem amb un equip multidisciplinar de professionals de reconegut prestigi de les diverses especialitats: ginecòlegs, obstetres, neonatòlegs, pediatres, personal d’infermeria especialitzat en nursery, lactància materna…”, afirma el doctor Torrent. “Tots ells estan preparats per resoldre qualsevol qüestió referent a la salut de les noves mares i els seus nadons en aquest nou espai”, afegeix.

Un equip multidisciplinar de professionals lidera la nova àrea maternoinfantil de l'Hospital El Pilar / Quirónsalud
Un equip multidisciplinar de professionals lidera la nova àrea maternoinfantil de l’Hospital El Pilar / Quirónsalud

L’hospital atén més de 30.000 urgències a l’any en aquest espai, que ara s’ha reformat de manera estratègica per oferir un servei més àgil, especialitzat i eficaç. Amb aquest nou impuls, l’Hospital del Pilar i el grup Quirónsalud garanteixen el seu compromís d’oferir uns serveis medicoquirúrgics d’alta qualitat i consolidar-se com un dels referents sanitaris de Barcelona. Quirónsalud és el grup hospitalari líder a Espanya i, juntament amb la seva matriu Fresenius-Helios, també a Europa.

Un hospital per a les famílies

En la seva aposta per convertir-se en un hospital per a les famílies, proper i de confiança, el centre compta també amb un servei d’urgències pediàtriques obert tots els dies de l’any. El Servei de Pediatria compta també amb un centre de consultes externes en què pediatres i personal d’infermeria especialitzat acompanyen el pacient pediàtric des del seu naixement fins a l’adolescència. Fan seguiment del seu desenvolupament i creixement i atenen qualsevol de les patologies mèdiques i quirúrgiques més freqüents.

La planta d'hospitalització maternoinfantil de l'Hospital El Pilar s'ha redissenyat per oferir més confort a les famílies i professionals / Quirónsalud
La planta d’hospitalització maternoinfantil de l’Hospital El Pilar s’ha redissenyat per oferir més confort a les famílies i professionals / Quirónsalud

El grup Quirónsalud disposa de més de 40.000 professionals en més de 125 centres sanitaris, entre els quals hi ha 47 hospitals que sumen prop 7.000 llits. A Barcelona compta amb el Centre Mèdic Teknon, l’Hospital Quirónsalud Barcelona, l’​​Hospital Universitari Dexeus i l’Hospital El Pilar, entre altres. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant més de 1.600 projectes d’investigació a tot l’Estat i compta amb l’Institut d’Investigació Sanitària de la FJD, únic centre investigador privat acreditat per la Secretaria d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i innovació.

Hospital El Pilar
C. Balmes 271 – 08006 Barcelona
93 236 05 00

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa