Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’home assassinat en un pis d’Horta no era veí de la finca
  • CA

Els interrogants es multipliquen al voltant de l’home localitzat mort aquest dimarts en un pis del barri d’Horta, al districte d’Horta-Guinardó. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) recullen testimonis entre els veïns per esclarir les circumstàncies de la mort. El cadàver va aparèixer amb una bossa al cap.

El primer interrogant és qui era l’home. “No el coneixíem”, ha explicat en Toni, veí del cinquè pis. El mateix veí ha comentat, en conversa amb el TOT Barcelona, que no els constava que s’hagués ocupat el 1r 2a, on ha aparegut el cadàver. “Hauríem sentit algun soroll”, ha expressat. Els Mossos d’Esquadra, segons aquest veí, també desconeixen qui és l’home trobat mort.

El segon interrogant és quina era la relació de l’home mort amb els anteriors inquilins. Es tractava d’una parella, i segons el mateix veí ell està a la presó i, per tant, no és l’home trobat mort. Susana Soler, de l’Autoescola Horta -situada a l’edifici del costat- ha detallat que el van detenir fa 15 dies per robar. Des de llavors el pis semblava que estava buit. Les persianes abaixades i la falta de “senyals de vida” feien pensar als veïns que no hi havia ningú, segons ha expressat en Toni.

El bloc on s’ha trobat una persona morta / A.L.

El que sí que està clar és que la pudor va ser clau per descobrir el cadàver. “Feia molt mala olor”, ha confirmat en Toni. Finalment una veïna va trucar als Bombers i aquesta nit hi han accedit per comprovar que hi havia un cadàver al domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa