Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una propietària obliga el llogater a treure una bandera LGTBI i ell es planta

Un jove de Barcelona s’ha vist obligat a abandonar el pis de lloguer on vivia després que la immobiliària l’hagi obligat a retirar la bandera LGTBI que tenia a la seva terrassa. Així ho ha denunciat a les xarxes socials l’afectat, Marc Anguera, que ha explicat que va rebre un mail de la immobiliària.

Balcó del noi on havia penjat la bandera LGTBI

“Fa unes setmanes vaig rebre un email de la immobiliària on tinc el meu pis llogat dient que havia de treure la bandera LGTBI que tinc a la terrassa, perquè la propietat no volia que es pengés res a l’edifici ja que trencava amb la uniformitat de la façana”, explica el jove, que explica que els va respondre de forma molt educada: “Amb un email bastant extens, dient que la meva bandera era una reivindicació del col·lectiu LGTBI als fets ocorreguts els passats mesos i agreujats durant l’últim estiu, com les últimes agressions a Barcelona o fins i tot la mort del Samuel a A Coruña”. Però les seves explicacions no van servir.

La resposta de la immobiliària, segons el jove, va ser que “en tot moment estaven al meu costat, però que li traslladarien el meu email a la propietat. Que es reiteraven en que la bandera es veia poc, com em van comentar al primer correu, però que ho havien de comunicar”.

Poc després, rebia la trucada de la propietària, dient que sentia molt la situació, però que la “bandera trencava amb la uniformitat de l’edifici i que, cito textualment, “la façana no és un aparador”. I li van comunicar que havia de treure la bandera i que li arribarà una notificació per l’incompliment del contracte.

En Marc conclou el seu fil a twitter insistint que hi veu discriminació per raó d’orientació sexual: “No tinc cap dubte que el motiu de la retirada de la bandera és purament ideològic. La propietat no mostra cap tipus d’empatia pel col·lectiu LGTBI i no són gens conscients del significat que té penjar una bandera com aquesta”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Que la pengi a la vostra façana a desembre 05, 2021 | 10:11
    Que la pengi a la vostra façana desembre 05, 2021 | 10:11
    Doncs té tota la raó la propietària. Aquest senyor té tota la llibertat d'expressió que vulgui, però no a convertir la terrassa i la façana (que a més sempre és comunitària) en el seu aparador reivindicatiu. Tota la patum de progressisme de pensament únic i totalitari ha sortit a fer-li costat, perquè en aquest país d'estults ja se sap que tenir una propietat és un crim, i el propietari sempre és una mena de delinqüent insolidari i fatxa.
  2. Icona del comentari de: TOM a desembre 05, 2021 | 11:46
    TOM desembre 05, 2021 | 11:46
    Una pregunta : si la bandera haguès sigut la senyera, l'independentista o una espanyola , la propietat haguès reaccionat igual ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa