Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Escola Projecte de la Bonanova serà pública el curs 2022-2023
  • CA

L’Escola Projecte, situada a l’avinguda del Tibidabo (la Bonanova), passa a formar part de la xarxa pública d’escoles de Barcelona a partir del curs 2022-2023 amb el format que ja oferia ara, institut-escola, de manera que es podran cursar tots els estudis des de P-3 fins a la secundària en el mateix centre.

Així ho han anunciat en roda de premsa el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez Cambray, i el tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí. Actualment l’Escola Projecte imparteix educació infantil, primària i secundària (ESO) com a centre concertat amb 40 anys d’història, fundat l’any 1980. Amb la seva incorporació a la xarxa pública catalana es podran ampliar les places públiques al districte de Sarrià – Sant Gervasi, on es concentra el gruix d’escoles privades i concertades a la ciutat.

De fet, en els darrers anys diverses escoles privades i concertades de la ciutat. sobretot dels de caràcter religiós, han acabat incorporant-se a la xarxa pública davant les dificultats econòmiques per sobreviure. I és que a Barcelona s’ha detectat una tendència cada vegada més gran de les famílies per decantar-se per l’ensenyament públic.

En la mateixa roda de premsa, la Generalitat també ha anunciat que l’any vinent hi haurà el nou Institut Escola el Molí. Aquest nou centre sorgirà de la fusió de l’Escola Prosperitat i l’Institut Galileo Galilei a Nou Barris. Un pas més, segon el tinent d’alcalde d’Educació, Jordi Martí, per “garantir i millorar la oferta educativa” en aquest districte de la ciutat.

Una escola per integrar nens hemofílics

L’escola Projecte naixia fa quatre dècades amb l’objectiu d’integrar infants afectats d’hemofília en l’escolaritat ordinària. Darrerament, el nombre d’alumnes amb aquesta patologia ha disminuït molt, ja que s’han pogut escolaritzar a tots els centres, gràcies als avenços mèdics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa