Les aules virtuals de Barcelona Activa acullen 25.000 alumnes durant la pandèmia

Un total de 25.000 persones s’han format a través de les 6.000 aules virtuals habilitades pel Barcelona Activa des de l’inici de la pandèmia al març de l’any 2020, segons ha explicat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest diumenge. Les aules virtuals ofereixen formacions gratuïtes en l’àmbit tecnològic i de la gestió empresarial, per reorientar en el mercat de treball, per canviar d’ocupació i per adquirir capacitats per emprendre.

Gairebé 400 docents s’han impartit les formacions, que han passat de fer-se en format presencial a manera virtual arran de la Covid-19 “demostrant els desafiaments i reptes dels nous models d’aprenentatge”. El 64% de les persones que han rebut les formacions són dones; la franja d’edat majoritària és des dels 41 als 54 anys; el 35% són persones que es trobaven en situació d’atur i un 37% treballava per a tercers.

Tot i que Barcelona Activa pretén “mantenir l’aposta per les formacions en línia”, té previst reprendre la presencialitat de les classes quan les mesures sanitàries i l’evolució epidemiològica així ho permeti.

Nou comentari