L’arquebisbe de Barcelona porta al Vaticà un “possible miracle” en el naixement d’una nena

L'ens eclesiàstic atribueix a una beata el fet que una nena nasqués sana després que li diagnostiquessin una disfunció cerebral durant l'embaràs

L’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha tancat aquest dijous tres anys de recerca diocesana sobre el que anomenen un possible miracle atribuït a la intercessió de la beata Carmen del Nen Jesús a Barcelona, i enviarà la documentació al Vaticà per a avançar si escau en el procés de canonització. Es tracta de la primera fase en un procés de canonització on s’han estudiat les circumstàncies, preguntat a testimonis i pèrits sanitaris per elaborar uns informes. Aquests documents es lliuraran a la Congregació per a les Causes dels Sants, a Roma, ha informat l’Arquebisbat en un comunicat.

Omella ha lliurat la documentació lacrada i segellada a la portadora, Ana Gutiérrez Blanco, que la traslladarà personalment al Vaticà, on s’ha d’iniciar la segona fase del procés. La recerca ha valorat el cas d’una nena de Barcelona que va ser diagnosticada d’una greu disfunció cerebral mentre era al ventre matern. Així i tot, la seva família va decidir seguir amb l’embaràs i encomanar-se a la beata. Finalment, la nena va néixer sense cap alteració, segons l’Arquebisbat.

Omella ha destacat que, especialment en aquests moments, “els miracles, allò que no es pot explicar, es veu que poden succeir. I això dóna esperança i alegria en un temps difícil”.

Comentaris

    Obriu els ulls! 05/02/2021 8:54 pm
    Els miracles no existeixen! Deu no existeix! Ja ni ha prou, que porteu 2050 anys enganyant... per no anomenar els que veu passa matant en nom de... dels meus collons! Pallassos! Paràsits mentiders!

Nou comentari