L’arquebisbe de Barcelona dona per mort Casaldàliga, ingressat en un hospital

Fonts de l'Arquebisat ho atribueixen a un "error" en la informació enviada per la Conferència Episcopal

Un tuit de l’arquebisbe de Barcelona, Juan Josep Omella, ha fet saltar les alarmes sobre l’estat de salut del bisbe Pere Casaldàliga. Omella ha publicat a Twitter un missatge en que traslladava el seu condol a la família de Casaldàliga, al qual dedicava una oració pel seu “descans etern”. La piulada s’ha fet pública cap a les 12.50 hores, i poc després l’arquebisbe l’ha esborrat.

El tuit esborrat per l’arquebisbe de Barcelona, Juan Josep Omella / Twitter

Juntament amb la marxa enrere del tuit, l’ordre dels claretians ha publicat un missatge a Twitter cap a les 13.20 hores desmentint la seva mort. “El bisbe claretià Pere Casaldàliga està ingressat a Sâo Felix amb problemes respiratoris i rebent el tractament necessari esperant que pugui superar-los”, han traslladat els claretians.

Fonts de l’Arquebisbat de Barcelona admeten al TOT Barcelona un “error” en la informació que han rebut de la Conferència Episcopal. Les mateixes fonts detallen que la comunicació amb la zona on està ingressat Casaldàliga és complicada i que la comunicació amb la Conferència Episcopal ha causat la “confusió”. Posen en relleu, amb tot, que el tuit ja ha estat esborrat.

Casaldàliga està ingressat a l’hospital brasiler per “problemes respiratoris greus” agreujats pel Parkinson que pateix. El bisbe té 92 anys i estava a Brasil treballant en projectes humanitaris.

Més informació

Nou comentari