Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’amor atura temporalment la L5 de matinada
  • CA

Els passatgers que avui a les tres de la matinada han agafat la L5 de metro s’han trobat una sorpresa d’allò més inesperada en entrar a la parada d’Hospital Clínic. Tal i com ha explicat Martí Segura des del seu compte de Twitter, el comboi s’ha hagut d’aturar perquè uns passatgers han avisat que hi havies persones a les vies. Per seguretat, el metro ha reduït la velocitat per tal de no atropellar una parella que ha sucumbit a la passió dins dels propis túnels.

Temporalment, el servei ha s’ha interromput en ambdues direccions mentre el comboi tornava a la parada Hospital de Sant Pau. La parella, enxampada in fraganti, s’ha vist obligada a fer una pausa i posteriorment ha tornat cap a l’andana en direcció contrària. Segons aquest usuari de Twitter, el noi i la noia s’han encarat amb els passatgers que els havien cridat l’atenció, bàsicament pel fet haver condicionat el servei saltant de l’andana a les vies, però la cosa no ha anat a més i de mica en mica s’ha restablert la normalitat i la circulació del comboi.

Piruetes a la parada del Clot de la L1

No és pas la primera vegada que es viuen situacions anormals a les vies del tren o del metro. El juliol de 2021 els viatgers de la parada del Clot de la L1 van ser testimonis de les piruetes d’un jove que es dedicava a saltar entre les andanes de l’estació, una de les vegades just abans que arribés el tren.

Tot això davant la passivitat d’un vigilant de seguretat, que no només no feia res per cridar l’atenció al noi, sinó que quan va acabar la seva actuació fins i tot el va saludar. Més tard un altre vigilant va intentar retenir-lo, però el jove va tenir prou habilitat per escapolir-se’n saltant per damunt d’una barana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: pepep solis a novembre 27, 2022 | 10:08
    pepep solis novembre 27, 2022 | 10:08
    Quina chorrada de titular... "l'amor atura la L5" ...
  2. Icona del comentari de: JMRC a novembre 27, 2022 | 11:34
    JMRC novembre 27, 2022 | 11:34
    Pepep té tota la raó. En comptes de "l'amor atura la L5" s'hauria de dir "l'incivisme atura la L5" i a sobre s'encaren amb els passatgers.
  3. Icona del comentari de: Raúl Vicente a novembre 27, 2022 | 20:57
    Raúl Vicente novembre 27, 2022 | 20:57
    Si els ximples volesin, no veuríem mai el sol.
  4. Icona del comentari de: Anònim a novembre 28, 2022 | 13:42
    Anònim novembre 28, 2022 | 13:42
    Qui no ha fet bogeries per la passió que tiri la primera pedra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa