Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament vol comprar a l’AMB una seu del Raval per destinar-la a usos policials
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona vol comprar l’antiga seu del Consell Comarcal del Barcelonès, al carrer de les Tàpies del Raval, que està pràcticament buida des de la dissolució de l’ens. La titularitat ha passat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que també governa Ada Colau, i la negociació s’està fent des de fa mesos amb tota discreció.

La possible incorporació d’aquest immoble ha transcendit aquest dimecres a la comissió de Presidència, arran d’una proposició de JxCat. El partit d’Elsa Artadi suggeria convertit aquest espai a annex de la comissaria de la Guàrdia Urbana de la Rambla, que ha quedat petita i no pot ser reformada del tot perquè conté un claustre protegit com a patrimoni. El tinent d’alcaldia Albert Batllle ha respost que el govern ja havia començat les converses per adquirir l’espai “des del principi del mandat”, en conèixer la “disponibilitat” de l’edifici.

Batlle també ha confirmat que la voluntat municipal és destinar-lo a usos policials. El que no veu tan clar és que sigui una segona comissaria de Ciutat Vella i ja té en ment una alternativa: “Ens preocupa el futur de la sala conjunta de comandament del carrer Lleida i també hem pensat en la possibilitat de destinar-lo a això”. En tot cas, ha recordat a l’oposició que primer cal aconseguir la compra: “La pell de l’ós ens la repartirem quan el tinguem ben caçat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa