L’Ajuntament subvencionarà millores d’accés als habitatges de persones amb discapacitat

L'ajuda del consistori màxima és de 10.000 euros per cada veí que ho demani

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dissabte que subvencionarà actuacions per a la millora de l’accessibilitat i la seguretat d’habitatges de persones amb discapacitat. I ho farà mitjançant una línia de subvencions dotada amb 475.000 euros. Així, la convocatòria de subvencions es pot arribar a ampliar fins al milió d’euros durant el període de presentació de sol·licituds, que serà del 28 de setembre fins al 9 de novembre, ha informat el consistori en un comunicat.

L’actuació s’emmarca en el programa La Meva Llar, que pretén que les persones amb diversitat funcional puguin viure de manera autònoma, i del qual es podran beneficiar aquelles que portin com a mínim un any empadronades en la seva residència actual, que ha de ser l'”habitual i permanent”.

La quantitat màxima de subvenció per a intervencions d’accessibilitat, elements domòtics i tecnologia d’accessibilitat al domicili serà finalista i variarà entre els 5.000 € i els 10.000 € en funció de la tipologia i grau de discapacitat. Per a imports menors o iguals a 2.000 € serà subvencionable el 100% del cost de l’actuació.

Nou comentari