Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament subvencionarà millores d’accés als habitatges de persones amb discapacitat
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dissabte que subvencionarà actuacions per a la millora de l’accessibilitat i la seguretat d’habitatges de persones amb discapacitat. I ho farà mitjançant una línia de subvencions dotada amb 475.000 euros. Així, la convocatòria de subvencions es pot arribar a ampliar fins al milió d’euros durant el període de presentació de sol·licituds, que serà del 28 de setembre fins al 9 de novembre, ha informat el consistori en un comunicat.

L’actuació s’emmarca en el programa La Meva Llar, que pretén que les persones amb diversitat funcional puguin viure de manera autònoma, i del qual es podran beneficiar aquelles que portin com a mínim un any empadronades en la seva residència actual, que ha de ser l'”habitual i permanent”.

La quantitat màxima de subvenció per a intervencions d’accessibilitat, elements domòtics i tecnologia d’accessibilitat al domicili serà finalista i variarà entre els 5.000 € i els 10.000 € en funció de la tipologia i grau de discapacitat. Per a imports menors o iguals a 2.000 € serà subvencionable el 100% del cost de l’actuació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa