Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament escoltarà els veïns de Gràcia per dissenyar el futur immediat del districte
  • CA

Gràcia obre el futur del districte a la participació veïnal. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat, aquest dilluns començaran la primera tobada digital per escoltar les inquietuds dels veïns graciencs pel que fa al planejament urbanístic i a la singularitat d’algunes zones de Gràcia. Després d’una primera explicació general, es faran sessions temàtiques per tractar la mobilitat i la sostenibilitat (3 de novembre), l’habitatge i l’activitat econòmica (9 de novembre) i el patrimoni i equipaments (17 de novembre).

Segons garanteix el govern del districte de Gràcia, el que pretèn la iniciativa és “promoure el debat entre veïns i veïnes per incorporar la visió del veïnat a les propostes tècniques” que se’n despendran aviat. A més, es faran aclariments respecte a la importància del procés que ha de portar a la Modificació del Pla Geneal Metropolità (MPGM).

Entre els principals objectius que persegueix l’Ajuntament en el futur immediat a Gràcia hi ha “mantenir” i “rehabilitar” façanes del districte, revisar algunes afectacions urbanístiques, fomentar l’habitatge o incorporar la millora de la vegetació.

Totes les sessions amb el veïnat es faran de forma telemàtica a la plataforma decidim.barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa