L’actriu que va denunciar Lluís Pasqual acusa Joan Ollé: “Em va bavejar l’orella”

Andrea Ros l'assenyala i relata que una companya del teatre va haver d'ajudar-la per desempallegar-se d'ell

Andrea Ros, l’actriu que va denunciar públicament l’exdirector del Teatre Lliure Lluís Pasqual per haver-la maltractat psicològicament durant la preparació d’una obra, ha aixecat la veu en aquesta ocasió contra Joan Ollé. El professor de l’Institut del Teatre cessat després que l’Ara publiqués desenes de testimonis que l’acusaven d’assetjament sexual va coincidir una única vegada amb Ros, segons ha explicat ella, però l’actriu la recorda bé.

Va ser, segons Ros, al bar del Lliure quan ella tenia 20 anys. “L’única vegada que he vist al Joan a la meva vida, em va bavejar l’orella, whisky en mà, darrere d’una columna del bar del Lliure durant mitja hora felicitant-me per la feina. Jo tenia 20 anys i va haver de venir una companya del teatre a treure’m d’allà”, ha relatat a través de Twitter.

Ros ha fet servir les xarxes socials per denunciar el cas, tal com va fer amb Lluís Pasqual i tal com han fet companys i companyes de professió amb Joan Ollé.

Joel Joan: “Em va maltractar psicològicament”

L’actor Joel Joan ha dit en un tuit que va patir maltractament psicològic per part de l’exdocent. “Fins arribar a l’insult i l’agressió verbal”, ha assegurat. Ha acusat Ollé d’anar “begut” i ha apuntat que portava “la canya sempre tirada”, amb referència a les insinuacions que feia a alumnes i que ha recollit l’Ara.

Més informació

Comentaris

  Doctor Strangelove 22/02/2021 5:57 pm
  Tinc una coneguda que fa anys havia fet teatre amateur, i va coincidir amb el tal Joel Joan -ell casat- i el paio, anat d' "actor per la vida", ja es volia emportar la noia al seu pis. Evidentment ella el va engegar a pastar fang! En fi, sempre xerren els qui més haurien de callar més! Doc.
  326
  84
  Respon
   Muffley 22/02/2021 8:00 pm
   Jo també tinc un amic d'una amiga d'una amiga, d'una amiga que em diuen que tu no tens el batxiller.doc.
   Una lectora del doctor 22/02/2021 8:00 pm
   S'entén que la noia només volgués estar amb tu, i no amb el Joel, que ets més jove, més alt, més fort i més àgil, i estàs més bo i calces més números que ell... hahahahahaha! Quin contacontes més precari i lamentable estàs fet, niciot! Quin fantàsma amb llençol, bola, cadena i cadenat! hahahahaha! E que me dezorino!
   Quantes pel.lícules 23/02/2021 1:31 am
   "va coincidir amb el tal Joel Joan -ell casat- i el paio, anat d' "actor per la vida", ja es volia emportar la noia al seu pis. Evidentment ella el va engegar a pastar fang!" Casat i es volia emportar la noia al seu pis????? Amb l'Anna Sahún a casa???? I potser amb les dues nenes petites dormint al mateix pis???? Tots tres fent un xou sexual a la llar familiar??? Tu deus ser d'aquells que va fer la mili i explicava tota mena de barbaritats inversemblants, que clar, eren producte de la imaginació dels que senten un tret d'un caçador i es caguen als calçotets. Va, pringat, deixa de mirar porno i busca't un camell de debò, perquè les teves receptes et trastoquen. Res pitjor a la vida que algú que es creu les seves pròpies mentides i bajanades. I aquest ets tu, totxo!
    Doctor Strangelove 23/02/2021 9:47 am
    Quan m'insultes estas reconeixent que tinc raó! En fi.... Doc.
  Ricard 22/02/2021 6:28 pm
  Molt facil. Dues preguntes. Perquè han trigat tant a dir-ho (denuncia sembla que no n'hi ha) i què ha fet l'institut del teatre per evitar-ho.
  Doctor Strangelove 22/02/2021 8:33 pm
  Doncs és veritat el que dic, i a la meva estimada lectora, sí, soc bastant més guapo i intel·ligent que el Joan aquest, que hi farem! Finalment, al del batxillerat, que diguin el que vulguin, es nota a anys llums que soc Doctor. Doc.
   Uy si! Doctor! En matemàtiques i física no se que... 23/02/2021 12:01 am
   Doncs llavors tens contades les vegades que t’han dit que ets un fantasma i un pallasso, no?
  Prostitucio 3ducativa i gratis 22/02/2021 10:02 pm
  A Estats units els condemnen a 30 anys o pena de mort i aqui resde res.

Nou comentari