Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El dia laborable no frena les ganes de sortir dels barcelonins
  • CA

El primer dia laborable en què s’ha pogut veure l’impacte de les mesures de desescalada del confinament ha deixat la impressió que els barcelonins segueixen amb ànsia de passeig, després de més de 40 dies amb els moviments totalment limitats. A zones com Glòries, Diagonal Mar, la Rambla del Poblenou o el Front Marítim s’han pogut veure escenes que, si bé no arribaven a ser aglomeracions, se situaven al límit de les recomanacions. Moltes vegades, de fet, les distàncies recomanades per evitar contagis no es respectaven. Alguns dels punts crítics en què això passava eren les passos de vianants, mentre s’espera l’ordre del semàfor, o els moments en què hi ha encreuaments entre persones. 

Un pas de vianants a l'avinguda Diagonal, el primer dia laborable amb passejades i esport permesos / MMP

Un pas de vianants a l’avinguda Diagonal, el primer dia laborable amb passejades i esport permesos / MMP

Tampoc no han faltat les converses que evidenciaven que la gent està començant a quedar amb aquells que no han pogut veure des de l’inici del confinament. Parlaven de retrobar-se amb la xicota o de veure’s una estona amb els amics. A alguns, quan es trobaven, els podia més l’enyorança que les restriccions de seguretat i, directament, ignoraven la distància física indicada. 

El Front Martím, més espaiós però amb molts veïns voltant-hi / MMP

El Front Martím, més espaiós però amb molts veïns voltant-hi o fent esport / MMP

Sigui com sigui, amb aquest primer test, tot apunta que, independentment del dia de la setmana que sigui, la barreja del confinament acumulat i l’arribada del bon temps ens deixarà carrers plens de gent com una estampa habitual. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa