Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La UPF-BSM entra a la lliga de les escoles de negocis amb segell internacional AMBA
  • CA

La UPF Barcelona School of Management ha obtingut l’acreditació AMBA, un segell que reconeix la qualitat acadèmica i reputació de les escoles de negoci i que fins ara només tenien cinc centres a tot l’Estat. Entra a formar part de la lliga de 286 escoles internacionals reconegudes –un 2% de les que hi ha al món–, de la que també formen part les barcelonines EADA, ESADE i ESIC. L’acreditació l’atorga l’associació internacional de Màsters en Administració d’Empreses (AMBAs & BGA), amb seu al Regne Unit, i permetrà a la UPF participar en rànquings internacionals de prestigi com el QS Business Masters Ranking

“Aquesta acreditació ens ajudarà en el nostre trajecte per esdevenir una escola de management d’abast internacional i amb impacte social”, ha celebrat el degà de la UPF-BSM, Oriol Amat, que transmet l’enhorabona “a tot el personal de gestió, professorat, alumnat, alumni i empreses que han participat d’aquesta gran fita”. L’objectiu del centre és aconseguir dos segells internacionals més per assolir l’anomenada triple corona de reconeixements. Només hi ha 100 escoles al món que la tinguin.

L’avaluació per obtenir el segell ha tingut en compte els programes EMBA i Master of Science in Management, així com aspectes qualitatius de la universitat com ara la governança, l’estructura organitzativa o la política de recerca i professorat. L’informe final expedit per l’AMBA destaca com a punts forts de la UPF-BSM el seu vincle de marca amb la Universitat Pompeu Fabra, els avenços en investigació aplicada; l’entusiasme i compromís del professorat i les relacions internacionals, relata el centre en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa