Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La temeritat d’una vianant causa 15 punts de sutura al conductor d’un patinet
  • CA

Un veí de Barcelona va patir, dimecres passat, un accident que dona la volta a l’habitual clixé sobre la sinistralitat dels patinets. Jordi Perales circulava amb patinet elèctric pel carril bici quan la temeritat d’una vianant el va fer caure, cosa que va derivar en una ferida al cap que va necessitar 15 punts de sutura. Va ser, en concret i segons relata al TOT Barcelona, a la cruïlla dels carrers Aragó i Borrell.

Perales relata que circulava pel carril bici amb llums i senyalitzacions. Es trobava al carril bici del carrer Aragó, un dels últims a incorporar-se a la xarxa, quan una dona va creuar “sobtadament” per un pas de vianants “tot i estar en vermell”. Aquesta infracció va obligar Perales a frenar de cop. El fet que el terra estigués humit va fer que el patinet rellisqués i que el conductor acabés a terra.

Tot seguit la dona, que no va patir cap ferida, va ajudar-lo perquè s’aixequés però va marxar del lloc amb l’excusa que li “marejava la sang”. Perales va ser traslladat a l’hospital Clínic on va rebre 15 punts de sutura per la ferida al cap

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a maig 05, 2021 | 08:03
    Ramon maig 05, 2021 | 08:03
    Sap molt de greu que passin aquestes cosas,un accident es perquè algú saquibocat,el meu consell seria intentar no creua amb vermell i laltre cas portar casc seria molt millor.
  2. Icona del comentari de: Piolin a maig 06, 2021 | 23:23
    Piolin maig 06, 2021 | 23:23
    I el casc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa