Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La salut, la tecnologia i l’anàlisi de dades triomfen al Saló de l’Ensenyament

Els estudis vinculats a la tecnologia, la salut i la comunicació han estat els principals destacats de 30a edició del Saló de l’Ensenyament. Tot i això, també han aparegut amb força noves demandes, com l’anàlisi de dades, que han centrat l’atenció dels joves visitants al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. A més, els estudis sobre el món tecnològic i la possibilitat de marxar a l’estranger han mantingut la línia ascendent dels anys anteriors. 

Pel que fa a la setmana de la formació i la feina –aglutina el Saló de l’Ensenyament, Futura – Saló de Màsters i Postgraus i el Saló de l’Ocupació Juvenil–, aquest any ha acollit més 105.000 visitants entre dimecres i aquest diumenge al migdia. Tot plegat ha quedat valorat com “un èxit de participació”, segons l’organització.

En l’àmbit de la Formació Professional (FP) i la formació complementària els hits han estat els cicles vinculats al màrqueting, la comunicació, la robòtica i les activitats físiques. En canvi, a Futura, l’anomenat Saló de Màsters i Postgraus, el que ha acumulat més preguntes per parts dels joves ha estat la internacionalització dels estudis, els programes que relacionen ciència i salut i l’anàlisi de dades. 

Per un altre costat, el Saló de l’Ocupació Juvenil, organitzat per la Fira de Barcelona i l’Ajuntament, ha demostrat “el creixent interès dels joves d’entre 16 i 35 anys per incorporar-se al mercat”, assenyala l’organització. L’espai, que es va obrir dijous i divendres, va donar a conèixer també els drets laborals i com cal preparar-se per una entrevista de feina. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa