Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La pluja deixa els gossos sense esbarjo
  • CA

Quan plou, els gossos es queden sense esbarjo. Això és el que ha denunciat la Síndica de Greuges, que ha exigit una solució urgent al problema de drenatge d’almenys 5 Àrees d’Esbarjo de Gossos (AEG). La defensora del ciutadà ha constatat que l’AEG de Baix Guinardó ha estat inundat “bona part dels dos darreres mesos, a causa de l’abundant pluja i del mal funcionament del sistema de drenatge”. 

Els altres AEG amb sistemes de drenatge deficients són els de Enric Sagnier, de Sarrià-Sant Gervasi; Via Favència, de Nou Barris; Can Mantega, de Sants-Montjuïc; i Plaça Rosa Sabater, de Sarrià-Sant Gervasi. La Síndica ha afegit que l’acumulació d’aigua provoca, a banda que els gossos no els puguin utilitzar, males olors, problemes de salubritat, bacteris i mosquits. 

“Sabem que el consistori és coneixedor d’aquest problema, que sembla que és generalitzat i a causa d’un mal funcionament del sistema de drenatge de les AEG, i que estudia possibles solucions, però mentrestant l’aigua continua estancada amb els consegüents riscos que això suposa per la salut dels animals i de les persones”, ha conclòs la defensora. 

Més notícies
Els aiguats provoquen inundacions a tot Barcelona
Notícia: Els aiguats provoquen inundacions a tot Barcelona
Comparteix
La pluja ha arribat a tots els racons de la ciutat i ha inundat diverses estacions de metro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa