Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La platja per a gossos torna amb més controls d’accés
  • CA

La platja de Llevant obrirà aquest dijous per quart any consecutiu un espai especial per a gossos de 1.250 metres quadrats i amb un aforament per a 100 animals, segons l’Ajuntament de Barcelona. El recinte, que estarà obert de 10.30 a 19.00, manté les tanques perimetrals a la zona del trencant amb l’aigua i a l’espigó per evitar que els gossos s’escapin.

Dos informadors ambientals controlaran l’accés a la platja i només hi deixaran entrar animals identificats amb el corresponent microxip. També repartiran bosses de recollida d’excrements i informaran els usuaris de les normes de funcionament de l’espai. A més, es farà una neteja manual de la zona, mentre que l’Agència de Salut Pública de Barcelona farà un control de la qualitat de l’aigua i la sorra.

La platja per a gossos disposa d’una font adaptada a tota mena de gossos i una dutxa i urinaris per als animals, a més de dues dutxes per als amos. Aquesta zona és l’única de tot el litoral barceloní on s’hi permet l’accés amb gossos durant la temporada de banys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa