La platja de Llevant obrirà aquest dijous per quart any consecutiu un espai especial per a gossos de 1.250 metres quadrats i amb un aforament per a 100 animals, segons l’Ajuntament de Barcelona. El recinte, que estarà obert de 10.30 a 19.00, manté les tanques perimetrals a la zona del trencant amb l’aigua i a l’espigó per evitar que els gossos s’escapin.

Dos informadors ambientals controlaran l’accés a la platja i només hi deixaran entrar animals identificats amb el corresponent microxip. També repartiran bosses de recollida d’excrements i informaran els usuaris de les normes de funcionament de l’espai. A més, es farà una neteja manual de la zona, mentre que l’Agència de Salut Pública de Barcelona farà un control de la qualitat de l’aigua i la sorra.

La platja per a gossos disposa d’una font adaptada a tota mena de gossos i una dutxa i urinaris per als animals, a més de dues dutxes per als amos. Aquesta zona és l’única de tot el litoral barceloní on s’hi permet l’accés amb gossos durant la temporada de banys.

Nou comentari