Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La peculiar crida d’un dramaturg després de patir un accident de moto

El dramaturg i director de teatre, Daniel J Meyer, demana que Twitter faci la seva màgia i l’ajudi a trobar els ciutadans que el van socórrer la setmana passada després de patir un accident de moto al carrer Lepant. Meyer explica en un fil al seu perfil que cinc persones van estar al seu costat mentre esperava una ambulància, que va trigar 45 minuts: “Ells són l’única cosa bonica que recordo d’aquell moment i em reconcilien amb la humanitat”, diu Meyer en el seu fil que expressa que “vol localitzar-los per donar-los-hi les gràcies personalment”.

El dia de l’accident, el 9 de març, Meyer circulava amb moto pel carrer de Lepant quan va haver de frenar bruscament per no topar amb la moto del davant que s’havia “clavat” per aturar-se en un semàfor. Tal com ha avançat Betevé, Meyer explica que quan va patir l’accident es dirigia a una entrevista de ràdio per explicar la nova obra de teatre, Scratch, que es podrà veure fins al 26 de març a la sala Villarroel.

Fil de Twitter de Daniel J Meyer

Sense noms, però amb confiança

El dramaturg, guanyador del Premi Teatre de Barcelona per l’obra A.K.A., no recorda els noms de totes les persones que li van donar un cop de mà quan més la necessitava, però sí que en conserva alguns detalls. Meyer recorda una dona, d’entre uns quaranta i cinquanta anys, que anava amb el seu fill, en Daniel. També recorda una dona infermera que es va aturar del cotxe amb el qual anava, un cotxe d’alguna companyia d’assistència sanitària privada, per atendre’l. La tercera persona que recorda és un home, d’entre cinquanta i seixanta anys, veterinari, que li va fer un seguit de comentaris que “el van ajudar a tranquil·litzar-se molt”. Dels altres dos, però, no en recorda cap detall. El dramaturg confia que, malgrat no recordar-los del tot, que ells el reconeixeran i espera poder posar-s’hi en contacte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa