Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La lladre que drogava i desvalisava als homes amb qui lligava a les xarxes
  • CA

Cau una dona de 52 anys que s’havia especialitzat en deixar plomats als homes amb qui lligava a les xarxes socials. Acordava cites a través d’aplicacions de contactes i presumptament posava substàncies sedants a la beguda de les víctimes per deixar-los inconscients i robar les seves pertinences.

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Horta- Guinardó la van detenir el 28 de desembre a Barcelona després de 2 denúncies molt similars. La dona està acusada de dos robatoris amb violència i un delicte d’estafa amb targetes bancàries.

La investigació havia començat a principis de desembre quan un home va denunciar que havia tingut una cita en un hotel de Barcelona i només recordava que la dona amb qui havia quedat li havia preparat una copa de vi. Assegurava que just després va perdre el coneixement i quan va despertar va veure que li faltaven alguns efectes personals de valor. La seductora havia insistit molt en quedar al seu domicili, però ell havia preferit un allotjament. Va anar al metge pel mareig que persistia i una anàlisi d’orina va revelar que havia ingerit benzodiazepines, uns fàrmacs amb efectes sedants o hipnòtics.

Al cap d’uns dies, un altre home va presentar-se als Mossos amb una història semblant. Aquest cop la cita havia tingut lloc al seu habitatge. Tampoc recordava res de com havia perdut el coneixement, però sí que se’n recordava d’ella i la descripció de la dona era plenament coincident amb la de la primera víctima.

Els Mossos van iniciar una cerca entre els perfils de les xarxes socials que concordaven amb les dades aportades pels denunciants, fins que van identificar a la presumpta lladre. La detinguda “té diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial i el jutge en va ordenar l’ingrés a presó”, relata la policia aquest diumenge en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa