Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Junta Electoral ordena a ‘Betevé’ que retiri l’etiqueta “judici presos polítics”
  • CA

La televisió pública Betevé haurà de retirar l’etiqueta “judici presos polítics” que fins ara utilitzava per seguir l’actualitat judicial dels líders independentistes. Així ho ha ordenat la Junta Electoral de la zona de Barcelona després que el líder del PP municipal, Alberto Fernández, ho denunciés. Segons ha publicat el mateix Fernández a Twitter, la Junta Electoral demana que es retiri aquest missatge de la “pàgina web” o “qualsevol altra emissió”. 

Segons recull l’agència de notícies Europa Press, a propòsit dels llaços grocs i pancartes amb l’expressió ‘llibertat presos polítics’, resol que aquests termes són partidistes i indica que l’etiqueta a la web de Betevé “conculca la neutralitat” malgrat ser una eina de cerca.

Fonts del mitjà públic explicat a l’agència que el concepte “judici presos polítics” era una eina de caràcter tècnic per facilitar que la seva audiència trobés les notícies a Internet, però que acataran la resolució i la treuran. Tot i això, expliquen que estan tranquils pel seu treball periodístic, que “sempre” fan des de la neutralitat, i que consideren que la Junta Electoral així ho ha reconegut de manera implícita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa