Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La història rere el crim de Vila-seca: assassinat per un triangle amorós a Hostafrancs
  • CA

La matinada de dimecres a dijous Vila-seca, a Tarragona, es va despertar sacsejada per un crim. Un home de 38 anys n’havia matat un altre de 31 en una casa d’aquesta localitat de la Costa Daurada i havia estat detingut al mateix lloc dels fets. Les circumstàncies dels fets encara estan sota investigació per part dels Mossos d’Esquadra, però fonts properes a les dues persones implicades consultades pel TOT Barcelona han aportat detalls sobre el crim. Tant la víctima com l’arrestat i una dona amenaçada són d’Hostafrancs (Barcelona).

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anunciat a mitja tarda d’aquest dissabte que ha dictat presó provisional, comunicada i sense fiança pel presumpte homicida, a qui acusa d’assassinat i violació de domicili. Consultades per aquest diari, fonts dels Mossos d’Esquadra han declinat aportar detalls sobre els fets perquè està sota secret d’actuacions.

Dos matrimonis amics

El presumpte homicida, J. H., i la víctima, T., són veïns d’ètnia gitana d’Hostafrancs (Sants-Montjuïc) i eren molt amics, gairebé germans. Fotos penjades a les xarxes socials de tots dos junts a restaurants mostren que tenien una relació molt estreta. A més, treballaven plegats i sortien a sopar sovint amb les seves parelles. De fet, tenien fins i tot tenien un vincle familiar, perquè T. estava casat amb la neboda de J. H., segons les mateixes fonts.

L’origen del crim es troba en un triangle amorós en què estaven implicats tots dos. Segons les mateixes fonts, la dona de J. H., A. D., mantenia una relació en secret amb T., el millor amic del seu marit. Els dos matrimonis passaven per un moment complicat, segons aquestes fonts, i es trobaven en crisi. En tot cas, no havien arribat a separar-se.

Irrupció a Vila-seca

És en aquest context que A. D. va dir al seu marit que marxava durant un mes a Vila-seca tota sola, mentre els fills de la parella es quedaven amb el pare. J. H. sospitava des de feia un temps de la seva dona, segons fonts properes, i la nit de dimecres va decidir anar fins a Vila-seca. Va accedir per la part de darrere a la casa, situada al carrer Santiago Rusiñol, i, un cop a l’interior, va trobar la seva dona amb T., el seu millor amic. J. H. va matar el seu amic amb un ganivet i va estar a punt de fer el mateix amb la seva dona, segons aquestes fonts. L’arribada de la policia local, però, va impedir una segona mort.

El crim ha commogut el barri d’Hostafrancs, on viuen les famílies del presumpte homicida i la víctima. Fonts properes adverteixen que la família de T. busca venjança i ha amenaçat A. D., la dona del presumpte homicida, perquè creuen que és la culpable de tot.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luis a agost 30, 2020 | 16:28
    Luis agost 30, 2020 | 16:28
    Toda la culpa es de astri ella asido la consecuente de la catástrofe ella sabía lo que acia solo espero que dios te mande el mismo castigo que Le pasó ami gran amigo
    440
    Icona de dislike al comentari de: Luis a agost 30, 2020 | 16:28 15
    Respon
    • Icona del comentari de: MIGUEL a agost 31, 2020 | 10:52
      MIGUEL agost 31, 2020 | 10:52
      Aqui la única que ha forzado esa situación a sido A. D. Sabiendo dónde se metia y jugando a dos bandas con su marido y el amigo, siendo perfectamente consciente de como podía acabar todo esto.
      721
      Icona de dislike al comentari de: MIGUEL a agost 31, 2020 | 10:52 16
      Respon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa