Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de drogues a la Barceloneta
  • CA

La Guàrdia Urbana va desmantellar la setmana passada un punt de venda de drogues al barri de la Barceloneta. Aquesta operació també va permetre detenir dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública.

El dispositiu va ser ordenat pel Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona i el van portar la Unitat de Reforç de les Emergències i Proximitat, de la Unitat Territorial de Ciutat Vella, i de la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana. Els agents van realitzar una entrada i persecució en un pis i en un bar de la Barceloneta.

La investigació és va desenvolupar durant tres mesos, on es va observar un moviment important de persones que intercanviava substancies per diners i on es van realitzar 5 intervencions a compradors, amb les complicacions afegides amb la irrupció del període de lestat dalarma i el tancament temporal de lestabliment.

Les persones objecte de la investigació es dedicaven a la distribució al detall de cocaïna a la zona, el que havia generat un moviment de persones consumidores habituals d’aquesta substància. El modus operandi consistia en utilitzar l’establiment per generar els contactes amb possibles compradors que posteriorment enviaven als voltants del domicili, que es trobava molt a la vora, i allà es materialitzava la transacció. Els presumptes autors eren la regent del Bar i un home que vivia a l’immoble i vigilava la substància.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa