La Generalitat recorre la sentència de Marcel Vivet i aquest li respon: “Cínics desgraciats”

Amorós anuncia que aquest canvi de criteri s'aplicarà a partir d'ara en aquest tipus de casos

Els serveis jurídics de la Generalitat van presentar divendres passat un recurs d’apel·lació contra la sentència que condemna Marcel Vivet a 5 anys de presó per colpejar un mosso en l’anomenada manifestació ‘holi’ contrària a una concentració de Jusapol. La Generalitat va demanar inicialment una pena de presó de quatre anys i nou mesos, i ara rebaixa la petició a sis mesos.

“Sempre defensarem els servidors públics, però també hem de defensar peticions proporcionals”, ha argumentat en declaracions a l’ACN el secretari general d’Interior, Oriol Amorós, que ha anunciat que els “principis” que han inspirat aquest canvi de criteri adoptat ara s’utilitzaran a partir d’aquest moment en aquest tipus de casos. El jove ha respost a la notícia amb un simple “cínics desgraciats” i ha demanat a Amorós que li expliqui la decisió.

Comentaris

  Manel 06/07/2021 5:47 pm
  No entenc com els hi ha portat anys arribar en aquesta conclusió...
   Miquel 06/07/2021 8:25 pm
   Qui mana als serveis jurídics? Xq ella segur que no.
  uno que vive en Tabarnia 06/07/2021 9:49 pm
  d,ensa que varen empresonar i exiliar els verdaders politics de la generelitat, i amb el Torra sol com un mussol, la generalitat es el quiero i no puedo, va darrera la gent del poble que es mes radical i meinys domesticats que la generalitat actual
   Qui son per tu els verdaders polítics de la gene? 07/07/2021 7:06 am
   El que va suspendre la DUI en segons i va fugir deixant-ho tot empantanegat? Demà m'afeitaras...

Nou comentari