Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Generalitat fa oficial que acata provisionalment l’aixecament de la restricció horària als bars
  • CA

L’embolic ja ha quedat formalment resolt. Els bars podran tornar a obrir més enllà de la mitjanit –tal com va ordenar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)– fins a nova ordre. Segons s’ha pogut comprovar aquest matí al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), el govern català ha retirat l’obligatorietat de tancar els establiments a les 12 de la nit que pensava aplicar a partir de demà diumenge de nou.

Així, es confirma que l’executiu català acata l’ordre judicial del TSJC que es va fer pública ahir, una resolució que desautoritza el pla del departament de Salut per evitar risc de contagis. El govern Torra, però, ja ha avisat que hi posarà un recurs per intentar que es tornin a tancar els bars i restaurants a partir de la mitjanit mentre es mantingui l’alerta sanitària pels brots a Barcelona, l’Alt Empordà i el Segrià.

D’aquesta manera, els que vulguin prendre una copa més enllà de les dotze de la nit, ho podran fer uns dies més, però el panorama incert entre la política i la judicatura deixa sense cap certesa fins quan serà això possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa