Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Fundació Bancària ‘La Caixa’ finança 79 projectes de recerca i impacte social amb 28 milions
  • CA

La Fundació Bancària ‘La Caixa’ ha atorgat ajuts a 79 investigadors perquè desenvolupin projectes de recerca i “gran impacte social” per un valor de 28 milions d’euros, segons han explicat fonts de l’entitat. La vuitantena de projectes tenen en comú el lema ‘Questions for the future’, i es formulen preguntes a l’entorn de la reducció de l’impacte ambiental, el càncer o la demència. Les investigacions s’emmarquen dins de tres de les línies d’actuació en l’àmbit de la recerca de l’entitat, les beques de postdoctorat, suport a projectes d’excel·lència de recerca en biomedicina i salut i el programa CaixaImpulse.

A l’acte d’entrega dels ajuts hi han assistit Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ‘la Caixa’; Jaume Giró, director general de l’entitat; Javier Solana, membre del Patronat i del Consell Assessor d’Experts en Recerca de l’ens, i Pedro Duque, ministre de Ciència, Innovació i
Universitats espanyol.

Des de la Fundació s’indica que en el marc del seu Pla Estratègic 2016-2019 aquest any es destinen 90 milions d’euros al coneixement, la recerca i la innovació. Aquesta inversió, afirmen des de la Fundació, converteix la institució en la “primera entitat filantròpica de recerca d’Espanya i Portugal, la segona d’Europa i una de les més importants del món”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MANEL a setembre 17, 2019 | 08:53
    MANEL setembre 17, 2019 | 08:53
    No ens deixem enganyar, també finança Vox, PP, Cs i empreses d'armes, volen rentar la imtage, pero no cola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa