Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Federació Catalana d’Hípica ajuda els clubs amb 400.000 euros a fons perdut
  • CA

La Federació Catalana d’Hípica (FCH) ha aprovat ajudar als clubs federats amb un total aproximat de 400.000 euros a fons perdut, per la crisi del coronavirus que els ha aturat la seva activitat.

Ho ha acordat la Junta Directiva a proposta del seu president, Emilio Zegrí, que ho ha comunicat als clubs federats en una carta recollida per Europa Press.

Els diners es repartiran proporcionalment entre aquestes entitats i també segons el nombre d’estreps dels clubs homologats, i Zegrí destaca que pot ser que la subvenció no que no cobreixi totes les despeses, però ajuda a “aguantar fins a poder reiniciar” l’activitat normal.

“Hem pensat que era millor actuar que parlar“, i explica que la FCH seguirà en contacte amb les administracions públiques estatals i autonòmiques per a intentar aconseguir altres tipus d’ajudes.

Zegrí diu que “malgrat que les ajudes promeses pel govern esanyol i els autonòmics, aquestes no s’han concretat”, i la majoria serien crèdits ICO, finançament i ajornar impostos, encara que destaca que la UFEC, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i la Conselleria d’Agricultura treballen per a aconseguir fons.

El president de la FCH subratlla que la pandèmia ha arribat durant “una bona situació de tresoreria” de la federació, per a procurar ara que l’hípica sigui sostenible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa