Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Favb reclama la Misericòrdia per al CAP a tots els partits que es presenten a Barcelona
  • CA

L’assemblea general de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha aprovat aquest dissabte una moció que reclama a tots els partits que es presenten a les eleccions municipals que es comprometin a cedir l’antiga capella de la Misericòrdia al departament de Salut perquè hi faci el nou CAP Raval Nord. Per fer-ho, caldria revocar l’acord que cedia l’edifici al MACBA per a una ampliació, cosa que no es va aconseguir en l’últim ple, que va ajornar la decisió.

Aquest és un dels textos que ha aprovat la federació, que també ha votat resolucions “apel·lant tots els partits polítics que concorren a les eleccions a encarar amb valentia els temes relacionats amb la pobresa i la desigualtat, l’habitatge, la contaminació i els problemes ambientals, la convivència i l’ús de l’espai públic”. 

L’assemblea s’ha fet al l’equipament de gestió veïnal Can Clariana Cultural del barri de Congrés-Indians i ha reunit 48 associacions de veïns, una participació que la FAVB ha subratllat que ha sigut “de rècord”.

La trobada ha sigut també el moment de fer les eleccions de l’entitat, en què s’han renovat els càrrecs de la presidència (Ana Menéndez, AV de la Satalia), vicepresidència segona (Camilo Ramos, AV de Sant Andreu Nord-Tramuntana), vicesecretaria segona (Teresa Martínez, AV d’Horta) i quatre vocalies (Sylviane Dahan, AV de l’Esquerra de l’Eixample; Salvador Mañosas, AV la Palmera; Josep Ortiz, AV Can Peguera i Corina Albir, AV Sagrada Família).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa