Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Caixa i Puig donen més de 28.000 gels a un centenar de residències de Barcelona
  • CA

El Programa de Voluntariat de La Caixa i la multinacional Puig s’han coordinat per repartir més de 28.000 gels hidroalcohòlics a més d’un centenar de residències de gent gran a Barcelona. En total fins a 123 centres assistencials han rebut aquest producte de primera necessitat i calculen que es podria evitar el contagi d’unes 95.000 persones.

Els voluntaris de La Caixa han detectat els centres amb major necessitat per enviar el material necessari per garantir que tant els treballadors com els residents es poden protegir de la pandèmia provocada per la Covid-19. A més, s’han encarregat de coordinar l’entrega del gel hidroalcohòlic per tota la província.

Aquesta campanya se suma a les múltiples iniciatives impulsades pel programa de voluntariat de Caixabank, que durant el confinament s’ha centrat a ajudar de manera virtual els col·lectius amb més risc d’exclusió social gràcies a la col·laboració amb entitats de tot el territori. Accions com “Cartes contra la solidaritat” i “Cadenes de Vida” han permès connectar residents de la tercera edat amb familiars, amics i desconeguts per mantenir el contacte amb l’exterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa