Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’atracador d’una desena de comerços que actuava amb el casc de moto posat entra a presó
  • CA

L’atracador d’una desena d’establiments, que actuava amb el casc de moto posat per tapar-se el rostre, amenaçava amb una arma blanca i fugia en una moto robada, ja està a la presó. El presumpte delinqüent, de nacionalitat espanyola i 20 anys d’edat, va ser detingut després que la Unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra de les comissaries de Nou Barris i Gràcia analitzés els atracaments que van iniciar-se el novembre. La seva àrea d’actuació variava entre Barcelona, Cornellà, Sant Adrià del Besòs i Esplugues de Llobregat. 

El detingut en presó provisional, que ha resultat ser el germà petit d’un perillós atracador que també està a presó, es va arribar a endur presumptament 1.200 euros d’un centre de cosmètica de Nou Barris, mentre que la resta de botins fluctuarien entre els 50 i els 420 euros. S’està investigant la seva vinculació amb un total de nou atracaments i dos robatoris amb força a establiments comercials, que barrejaven benzineres i altres comerços. Quan el cos de Mossos d’Esquadra va entrar al seu domicili, van trobar una pistola de detonadora enfundada al pantaló, un arma que a distàncies curtes podria ferir de gravetat.

En el període dels fets investigats, que van començar el 3 de novembre amb un assalt a Sant Adrià del Besòs, l’autor dels robatoris amb intimidació hauria utilitzat dues motos robades. La primera la va abandonar a l’Hospitalet de Llobregat després d’haver comés dos atracaments i va ser al mateix municipi on va robar el segon vehicle. Quan cometia els atracaments, actuava de manera ràpida i fugia amb la moto sense treure’s el casc en cap moment.

La investigació va avançar substancialment després que dos mossos de paisà de la comissaria de Sant Martí identifiquessin l’autor dels fets. Els agents van vigilar el sospitós i van veure com utilitzava la moto amb la mateixa matrícula amb la que s’havia comés un robatori el dia anterior. Fruit de la investigació, Mossos d’Esquadra va saber que el presumpte autor havia viscut en diferents pisos ocupats amb la seva parella sentimental.

Més notícies
Un carrer de Ciutat Vella, en una imatge d'arxiu. | Jordi Play
Els robatoris amb violència es disparen un 44% a Ciutat Vella
Notícia: Els robatoris amb violència es disparen un 44% a Ciutat Vella
Comparteix
Molts furts deriven en assalts violents per arrencar rellotges de luxe o telèfons mòbils de les mans a les víctimes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa