L’aiguat a Barcelona mobilitza als Bombers i deixa imatges impactants

Arbres i branques caigudes, pedres i sorra a la carretera i inundacions de baixos, principals incidències

Els Bombers de Barcelona van haver de fer 35 sortides només per culpa de la pluja ahir al vespre, segons fonts municipals. Un total de 23 sortides van ser per caigudes de branques d’arbres o arbres sencers, 9 per retirar tendalls, una per un fanal i dues més per persianes que la ventada feia caure.

[r:1]

Segons recull l’agència ACN, els Bombers de la Generalitat van rebre a la regió metropolitana nord va registrar 222 trucades i, a la sud, 83. La retirada d’arbres i branques caigudes, la presència de pedres i sorra a la carretera i inundacions de baixos van ser els principals motius dels avisos. La circulació ferroviària entre Calella i Mataró va quedar tallada fins la nit i una dona de 43 anys va resultar ferida de gravetat en caure-li a sobre un llamp a Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental).

A la capital catalana no hi ha va haver incidents de consideració però la tempesta d’estiu va enxampar a molts veïns d’imprevist, que van haver de deixar terrasses i carrers corrents i refugiar-se sota cobert una estona. Entre el vent i l’aiguat alguns barris, com Gràcia, va caure la temperatura quasi 10 graus en només 15 minuts. També va deixar impressionants imatges del cel ennegrit: fotografies i vídeos de la pluja i dels núvols amenaçadors van omplir ràpidament les xarxes socials entre comentaris de sorpresa i bromes.

Més informació

Nou comentari