Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat votarà contra uns pressupostos “conservadors” i sense “ambició”

El grup municipal de JxCat votarà contra els pressupostos de Barcelona perquè consideren que són “conservadors, continuistes i que només està pensat per saber quantes obres s’inauguraran”, ha etzibat la seva portaveu, Elsa Artadi. “No hi som perquè no és un bon pressupost”, ha insistit. “No tenen voluntat transformadora i hi ha una manca d’ambició que no podem entendre”.

Artadi ha retret al govern municipal que s’hagi passat tot l’any “incomplint el pressupost del 2020 i qualsevol altre acord que s’hagi pres en plens i comissions”, fins i tot aquells que ha fet seus. “La falta de concreció dels comptes és marca de la casa perquè així s’asseguren que després cadascú fa el que vol”. La regidora ha sigut molt crítica amb l’actitud de comuns i socialistes. “No compartim que es destinin tants diners a inversió pública”, ha dit. “Cal fer despesa corrent per salvar negocis i que sobrevisquin aquests sis mesos durs que venen”.

La regidora ha recordat que en els últims pressupostos JxCat va votar a favor perquè sempre exerceixen amb “responsabilitat”, però ha assegurat que aquesta vegada no poden aprovar els comptes “d’un govern incomplidor”. A més, ha lamentat que ERC es presti a fer “un tripartit de facto a Barcelona” i també a Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa