Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un jutge prohibeix a un lladre de cotxes acostar-se als pàrquings on robava
  • CA

Per primera vegada, un jutge ha decretat una ordre d’allunyament de pàrquings públics i privats de Nou Barris contra un lladre relacionat amb 100 robatoris a l’interior de cotxes. Els Mossos d’Esquadra ho van sol·licitar després de detenir el jove, de 19 anys, en tres ocasions per robar objectes de dins de cotxes aparcats a pàrquings dels districtes de Nou Barris i Horta-Guinardó. 

L’última detenció s’ha produït en col·laboració entre agents de la policia catalana de la comissaria de Nou Barris i la Guàrdia Urbana de Barcelona. El jove va ser arrestat per primera vegada l’11 de novembre després d’una investigació dels Mossos arran de l’augment dels robatoris a l’interior de vehicles a Nou Barris. 

El jove actuava a pàrquings privats, ja que els conductors deixen objectes de més valor al cotxe, segons detallen els Mossos. Així, aconseguia sostreure coses de més valor com ara GPS o targetes de crèdit. 

El 24 de novembre va ser detingut per segona vegada. En aquesta ocasió va ser enxampat després de començar a robar al districte d’Horta-Guinardó, en concret al barri de la Vall d’Hebron. L’increment de la pressió policial a Nou Barris va portar el lladre a traslladar la seva activitat a un altre districte, segons expliquen els Mossos. 

Després de la segona detenció, la policia catalana va constatar que els robatoris no disminuïen. Així, van investigar si el jove estava vinculat a altres fets del mateix tipus, cosa que els va facilitar relacionar-lo amb sis robatoris més. En total, els investigadors l’acusen de 100 robatoris a l’interior de vehicles. L’11 de desembre es va donar l’última detenció, que va anar seguida d’una entrada al seu domicili permesa pel jutge. A casa del jove els Mossos van trobar objectes que es podien utilitzar als robatoris, així com documentació, targetes bancàries o dispositius com una pistola tàser. 

El jutge va dictar llibertat amb càrrecs i mesures cautelars, entre elles l’ordre d’allunyament pionera de pàrquings públics i privats de Nou Barris.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quin lladre!!! a desembre 17, 2019 | 14:38
    Quin lladre!!! desembre 17, 2019 | 14:38
    Que l'engargolin!!! Per sempre mes!!!t

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa