Un jutge prohibeix a un lladre de cotxes acostar-se als pàrquings on robava

El jove de 19 anys està relacionat amb 100 fets d'aquest tipus, segons els Mossos d'Esquadra

Per primera vegada, un jutge ha decretat una ordre d’allunyament de pàrquings públics i privats de Nou Barris contra un lladre relacionat amb 100 robatoris a l’interior de cotxes. Els Mossos d’Esquadra ho van sol·licitar després de detenir el jove, de 19 anys, en tres ocasions per robar objectes de dins de cotxes aparcats a pàrquings dels districtes de Nou Barris i Horta-Guinardó. 

L’última detenció s’ha produït en col·laboració entre agents de la policia catalana de la comissaria de Nou Barris i la Guàrdia Urbana de Barcelona. El jove va ser arrestat per primera vegada l’11 de novembre després d’una investigació dels Mossos arran de l’augment dels robatoris a l’interior de vehicles a Nou Barris. 

El jove actuava a pàrquings privats, ja que els conductors deixen objectes de més valor al cotxe, segons detallen els Mossos. Així, aconseguia sostreure coses de més valor com ara GPS o targetes de crèdit. 

El 24 de novembre va ser detingut per segona vegada. En aquesta ocasió va ser enxampat després de començar a robar al districte d’Horta-Guinardó, en concret al barri de la Vall d’Hebron. L’increment de la pressió policial a Nou Barris va portar el lladre a traslladar la seva activitat a un altre districte, segons expliquen els Mossos. 

Després de la segona detenció, la policia catalana va constatar que els robatoris no disminuïen. Així, van investigar si el jove estava vinculat a altres fets del mateix tipus, cosa que els va facilitar relacionar-lo amb sis robatoris més. En total, els investigadors l’acusen de 100 robatoris a l’interior de vehicles. L’11 de desembre es va donar l’última detenció, que va anar seguida d’una entrada al seu domicili permesa pel jutge. A casa del jove els Mossos van trobar objectes que es podien utilitzar als robatoris, així com documentació, targetes bancàries o dispositius com una pistola tàser. 

El jutge va dictar llibertat amb càrrecs i mesures cautelars, entre elles l’ordre d’allunyament pionera de pàrquings públics i privats de Nou Barris.

Comentaris

    Quin lladre!!! 17/12/2019 2:38 pm
    Que l'engargolin!!! Per sempre mes!!!t

Nou comentari