Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen tres anys de presó per a l’exdona de Mainat per falsificar xecs
  • CA

L’exparella de Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, podria enfrontar-se a tres anys de presó per la falsificació de xecs en nom del popular productor català. La Fiscalia demana aquesta condemna per a la dona com a presumpta autora dels delictes d’estafa, falsedat documental i d’ús il·legítim de la documentació d’identitat d’una altra persona i també sol·licita la interposició d’una multa de 3.600 euros.

Segons informa Europa Press, l’escrit d’acusació del ministeri públic situa els fets al mes d’agost del 2020, quan Mainat i Dobrowolski estaven en tràmits de separació i ja no convivien en el mateix domicili. En aquest moment va ser quan la dona hauria tingut accés a un talonari de xecs d’un dels comptes bancaris del productor català, que es trobava en un dels espais de la casa que fins aleshores havia compartit la parella.

Sense permís i falsificant firmes

El fiscal considera que Dobrowolski va agafar el talonari sense permís i que va emplenar almenys dos xecs a nom de la seva germana per tal de cobrar-los després. En els documents hi figurava una firma falsificada de Mainat que hauria fet la seva mateixa exparella.

L’exdona del productor català va acudir en dues ocasions al banc per cobrar els xecs, mostrant als treballadors de l’entitat el document d’identitat de la seva germana i falsificant també la seva signatura per poder rebre els imports. Els dos xecs que va expedir Dobrowolski eren de 1.200 i 2.900 euros. En el cas del segon xec cobrat, el judici sestà previst que se celebri el pròxim 6 de juliol en el Jutjat Penal 1 de Barcelona, ja que es tracta de dos processos judicials completament diferents.

Temptativa d’homicidi

Cal recordar que l’exparella de Mainat ja ha estat processada pel Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i que també té una altra causa oberta per haver-se comunicat presumptament amb el productor malgrat tenir-ho prohibit per ordre judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa