Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joves amb Asperger faran de guies al monestir de Pedralbes
  • CA

El Monestir de Pedralbes de Barcelona impulsarà la inserció laboral de joves amb síndrome d’Asperger, que faran de guies de patrimoni cultural en el projecte ‘Guia’m’, impulsat conjuntament amb el Monestir de Sant Cugat del Vallès, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Fundació Friends.

L’Institut de Cultura de Barcelona (Icub) ha explicat que aquesta iniciativa avançarà en la direcció de trencar estigmes i prejudicis que s’associen a les persones amb aquesta síndrome, que mostraran les seves habilitats i capacitats, amb valors significatius en l’àmbit laboral com l’atenció pels detalls, el compromís i la concentració.

El projecte propiciarà un entorn agradable en el qual aquests joves puguin treballar l’empatia i la socialització, dos aspectes fonamentals per a la millora de la seva qualitat de vida, alhora que ofereix una integració laboral real.

Més notícies
Foto: Rubén Plasencia
El nen que reia quan muntava a cavall
Notícia: El nen que reia quan muntava a cavall
Comparteix
Alma és una nova manera de parlar del fet social. Amb actitud i optimisme. Des de la diversitat. I a partir de les històries de l’Obra Social ”la Caixa”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa