Un jove ferit d’una ganivetada en una baralla a Montjuïc

Una discussió de matinada entre dos nois acaba amb un d'ells ferit a la cama | L'agressor no s'ha localitzat

Una baralla la matinada de dimecres a dijous a Montjuïc entre dos nois ha acabat amb un d’ells ferit lleu d’una ganivetada a la cama. Segons ha avançat el digital Catalunya Diari i ha pogut confirmar el TOT Barcelona a través dels Mossos d’Esquadra, els fets van començar amb una discussió verbal a la plaça Dante, just davant de les piscines Picornell i sota dels jardins de Joan Brossa. La topada hauria pujat de to i desembocat en l’agressió amb arma blanca.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va rebre avís de l’incident al voltant de la una de la nit i va atendre al noi ferit, que hauria donat una descripció detallada de l’atacant. Una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre a la víctima i la policia local va pentinar la zona a peu i en cotxe, però no va trobar al sospitós, que hauria escapat a través del recinte esportiu.

Per ara es desconeixen els motius de la baralla, expliquen fonts de Mossos d’Esquadra, que han rebut avís en tractar-se d’una agressió amb arma blanca. Donat que a les piscines Picornell pernocten joves sense llar, com va relatar el TOT Barcelona al novembre, la principal hipòtesi és que es tractaria de dos nois sense sostre. 
 

Nou comentari