Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un jove ferit d’una ganivetada en una baralla a Montjuïc
  • CA

Una baralla la matinada de dimecres a dijous a Montjuïc entre dos nois ha acabat amb un d’ells ferit lleu d’una ganivetada a la cama. Segons ha avançat el digital Catalunya Diari i ha pogut confirmar el TOT Barcelona a través dels Mossos d’Esquadra, els fets van començar amb una discussió verbal a la plaça Dante, just davant de les piscines Picornell i sota dels jardins de Joan Brossa. La topada hauria pujat de to i desembocat en l’agressió amb arma blanca.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va rebre avís de l’incident al voltant de la una de la nit i va atendre al noi ferit, que hauria donat una descripció detallada de l’atacant. Una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre a la víctima i la policia local va pentinar la zona a peu i en cotxe, però no va trobar al sospitós, que hauria escapat a través del recinte esportiu.

Per ara es desconeixen els motius de la baralla, expliquen fonts de Mossos d’Esquadra, que han rebut avís en tractar-se d’una agressió amb arma blanca. Donat que a les piscines Picornell pernocten joves sense llar, com va relatar el TOT Barcelona al novembre, la principal hipòtesi és que es tractaria de dos nois sense sostre. 
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa