Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els jardins de les Tres Xemeneies, cau de botellades i brutícia
  • CA

Els jardins de les Tres Xemeneies, a tocar del Paral·lel, al barri del Poble Sec, fa massa temps que s’han convertit en un espai degradat. La raó? Botellots i festes que deixen la zona en un estat de total degradació i brutícia. Així ho han denunciat, reiteradament, veïns i veïnes, i aquests dies hi insisteix SOS Poble Sec Paral·lel.

Denuncia a les xarxes socials que s’hi fan festes i botellots, i atribueixen aquest fet a la proximitat amb la Sala Apolo i la Sala Plataforma. “Els veïns sense poder descansar”, alerten, especialment les nits de dijous, que és quan es fan les festes universitàries.

Però no és només els dijous, també el cap de setmana, quan es concentren diversos grups de persones que beuen als jardins abans d’entrar a les discoteques. Les fotografies difoses a les xarxes socials són molt evidents: els espais de joc del parc, amb ampolles buides de begudes alcohòliques i bosses de plàstic, exhibeixen una situació preocupant.

L’Associació de Veïns del Poble Sec assegura que la degradació de l’espai ha estat un problema enquistat durant molts anys i no només de fa un temps ençà ni tampoc té a veure amb el tancament de l’oci nocturn durant molts mesos.

Quina solució es pot trobar? L’Ajuntament ha presentat un pla d’actuacions per canviar els usos de la plaça a curt termini, de fet, aquest aquest mateix 2022, segons avança Betevé. El projecte inclou instal·lar una pista de bàsquet, equipament de cal·listènia i taules de ping-pong. Tot això amb l’objectiu de promocionar els usos esportius al parc. A més, també s’instal·larà una guingueta amb lavabos en una zona central de la plaça, abans de l’agost.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a febrer 20, 2022 | 16:27
    Barceloní. febrer 20, 2022 | 16:27
    La polida i civilitzada Barcelona d'Ada Colau.
  2. Icona del comentari de: Joan Gibert a febrer 20, 2022 | 20:16
    Joan Gibert febrer 20, 2022 | 20:16
    L'Ajuntament Colau/Collboni fa mil plans i no n'executa cap. Mentrestant, la incúria municipal i la manca de manteniment va corsecant la ciutat. Si no fos perquè crec que són uns inútils, diria que ho fan expressament.
  3. Icona del comentari de: BCN el cagadero de l'español8sima Colau de Putin a febrer 20, 2022 | 22:22
    BCN el cagadero de l'español8sima Colau de Putin febrer 20, 2022 | 22:22
    Ada Bruticia, droga i campaments de rumans, quin comunisme mes Putinesc, mes Colau
  4. Icona del comentari de: Fada Colau a febrer 20, 2022 | 22:47
    Fada Colau febrer 20, 2022 | 22:47
    No dona no, què això és llibertat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa