Investigació interna per una actuació de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra durant la matinada de dissabte a diumenge a la plaça Joan Pelegrí, a Hostafrancs. Segons ha avançat betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, s’està revisant el comportament policial en un episodi de tensió amb una parella que era al carrer, en el marc de l’última jornada de la Festa Major de Sants. Fonts dels Mossos apunten que, per protocol, s’està avaluant el cas “per aclarir les circumstàncies dels fets i tots els elements que en formen part”.

Els fets els va denunciar el periodista de La Directa Jesús Rodríguez amb un fil a Twitter. La crònica denunciava que diversos agents de la BRIMO dels Mossos van participar d’un incident en què es va colpejar amb la porra a un home que va acabar sagnant, sense prestar-hi socors inicialment, i es va empènyer fins fer caure una dona que havia anunciat amb insistència que estava embarassada. Els vídeos mostren explícitament algunes empentes, tant dels agents antiavalots com de la parella implicada, així com els intents de la policia perquè es deixés de gravar l’actuació. També s’hi sent com un ciutadà es queixa de la manca d’atenció dels mossos a l’home que està rajant sang del cap i com una mossa es limita a respondre al vianant: “llama a la ambulancia”.

A més d’estar involucrats en el forcejament que va acabar amb la ferida al cap de l’home, els antiavalots també van protagonitzar una acció agressiva amb la parella del ferit. En un dels vídeos publicats es pot veure la dona, visiblement indignada per la situació, insultant la línia policial. Tot seguit, un agent de la BRIMO, equipat amb un escut, empenta de manera violenta la dona fins a fer-la caure contra els matolls del darrere. Quan l’home sagnant es dirigeix corrents contra aquest antiavalot per enfrontar-s’hi com a resposta a l’empenta contra la seva parella, torna a rebre cops de porra al cos i acaba a terra.

El periodista de La Directa detalla en la seva informació que va arribar a ser identificat fins a cinc vegades tot i haver explicat en diverses ocasions que era periodista. Per la seva banda, fonts policials apunten que l’home ferit va quedar arrestat per atemptar contra l’autoritat i que la dona, alhora, va ser denunciada amb la coneguda com a llei mordassa per faltar al respecte als agents, entre altres motius.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Josep a agost 30, 2021 | 20:25
  Josep agost 30, 2021 | 20:25
  aquests gossos rabiosos haurien de rebre el mateix xarop de pal que reparteixen. ja arribarà el moment de la revenja.
  • Icona del comentari de: Carles.bcn a agost 30, 2021 | 21:33
   Carles.bcn agost 30, 2021 | 21:33
   Josep, els veïns de Sants n'estem fins el capdamunt dels merders que han organitzat quatre descerebrats, golfus i demes fauna...està clar que des del món cupaire i anarco, tot.deu.ser normal....
 2. Icona del comentari de: Fran BCN a agost 30, 2021 | 21:29
  Fran BCN agost 30, 2021 | 21:29
  El món al revés....fa dècades es recomanava a les dones embarassades evitar llocs de risc, aglomeracions, manis, etc, ara tot val, es.can Pixa....
 3. Icona del comentari de: MHP a agost 31, 2021 | 09:31
  MHP agost 31, 2021 | 09:31
  Viaca la BRIMO, son herois per la majoria de catalans.
 4. Icona del comentari de: rd a agost 31, 2021 | 10:29
  rd agost 31, 2021 | 10:29
  massa poc, tots els botelleros a recollir tota la merda que generen i a fer treball social

Nou comentari

Comparteix