Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Buidat un dels canals de Telegram més actius durant les protestes pro-Hasél
  • CA

Feia mesos que estaven en marxa, però durant les protestes per Pablo Hasél s’havien convertit en referència. El canal de Telegram @ACABemlapartida, un dels molts sorgits després de la sentència del Procés amb la intenció de mantenir vives les manifestacions, ha estat buidat i ja no hi apareix cap missatge. El grup de difusió va sorgir el 3 de juliol de l’any passat per donar continuïtat a les protestes per materialitzar la independència.

El canal de Telegram ha quedat buit

Segons correus electrònics interns vistos pel TOT Barcelona, els impulsors denuncien que “ha sigut eliminat per intervenció policial”. Així ho han fet saber a altres canals similars, segons consta als missatges a què ha tingut accés aquest diari.

No obstant, fonts dels Mossos d’Esquadra han negat rotundament, arran d’una consulta d’aquest mitjà, que la policia hagi tancat o intervingut cap canal de Telegram vinculat a les protestes.

Convocatòria sense èxit

El buidat del canal ha coincidit amb la novena convocatòria de protestes per Hasél. Col·lectius que han participat de les manifestacions els últims dies han advertit que no hi assistirien perquè desconeixien qui hi estava al darrere. Fins i tot els Sanitaris per la República, que han estat a totes les protestes de l’última setmana, havien informat que no hi acudirien.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a febrer 24, 2021 | 18:37
    Tano febrer 24, 2021 | 18:37
    Democràcia plena diuen. Si, però plena de merda.
  2. Icona del comentari de: NO serveig de res censurar a febrer 24, 2021 | 19:40
    NO serveig de res censurar febrer 24, 2021 | 19:40
    Encara estem amb la idea de posar portes al cam?, que no sab la pulisia que es imposible?, que ja ni ha un altre obert?, apa busqueu una mica,
  3. Icona del comentari de: Veterà antifranquista. a febrer 24, 2021 | 20:03
    Veterà antifranquista. febrer 24, 2021 | 20:03
    Nois, ja se que em direu derrotista, però aixó que tenim és el que va acceptar el poble de Catalunya els anys 1977 i 1979. La Constitució i l'Estatut. Me'n vaig haver de sentir de tots colors i...... Ara, els companys d'aleshores- els que encara hi son- em diuen "Tenies raó". És un trist consol, però ja no serveix de res.
  4. Icona del comentari de: Llibertat d'expressió per a tots a febrer 25, 2021 | 00:23
    Llibertat d'expressió per a tots febrer 25, 2021 | 00:23
    El 2011 el grup Punk Islam, xavalins que tocaven per a quatre amiguets, va treure una cançó, que va penjar a Youtube i que deia: "voy a matar a Pilar Rahola, con un gato de escayola". Res a veure amb l'Islam, tot pura conya marinera. A la Rahola li va faltar temps per denunciar el grup la cançó amb "amenaces de mort" a Youtube. La fiscalia va obrir diligències, el jutge va enviar una requisitòria a les autoritats nord-americanes perquè Youtube retirés el vídeo, i el vídeo va desaparèixer de la xarxa.
  5. Icona del comentari de: youneverknow a febrer 25, 2021 | 13:49
    youneverknow febrer 25, 2021 | 13:49
    I si el canal era de la mateixa policia i es un intent més per calentar els ànims (Síndrome de Sherwood)?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa